Як змінилися правила мобілізації | ZI.ua
Акция закончилась

Правила мобілізації посилені: Що змінилося для військовозобов'язаних

15 вересня 2023, 15:03 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Мирноград, Добропілля 48267
Поділитися:
Правила мобілізації посилені: Що змінилося для військовозобов'язаних
Фото из открытых источников

Загальна мобілізація триває і більш того її правила постійно переглядаються. ТЦК різних обласних центрів відзначають, що мобілізаційні плани зовсім не вдається виконувати. Мовляв, з 100% вдається мобілізувати тільки 20% військовозобов'язаних.

У зв'язку з цим правила посилюються. Наприклад, зараз повістки можуть вручати не тільки представники військкоматів. Список уповноважених осіб істотно розширили, так що не дивуйтеся, якщо повістку вам буде вручати хтось із близького оточення.

Хто може вручати повістку

До списку увійшли керівники підприємств, установ і компаній. Також сюди входять керівники навчальних закладів. Що стосується студентів, то зараз розглядається питання позбавлення відстрочки тих, кому за 30, якщо він отримує другу освіту. Повістки також можуть вручати представники органів місцевого самоврядування.

Це можуть бути голови селищних рад, керівники ОСББ і т.д. Що стосується місць вручення повістки, то їх можуть вручати де завгодно: на роботі, в громадському транспорті, на вулиці або навіть у парку.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ