У YASNO вже чекають показання електролічильників за квітень | ZI.ua
Акция закончилась

Показники електролічильника за квітень мешканці Костянтинівки можуть передавати до п'ятниці

29 квітня 2024, 12:01 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 2796
Поділитися:
Показники електролічильника за квітень мешканці Костянтинівки можуть передавати до п'ятниці
Фото из открытых источников

Сьогодні та завтра, 29 та 30 квітня, жителі Костянтинівської громади можуть передавати свідчення приладу обліку води.

Дані за використану електроенергію жителі Костянтинівської та інших громад Донеччини можуть передавати у два останні та три перші дні кожного місяця.

Показники електролічильника за квітень YASNO почнуть приймати вже сьогодні, 29 квітня. І передати їх можна до п'ятниці, 3 травня.

Більшість споживачів користуються для цього інтернет-сервісами: особистим кабінетом, Viber-ботом, мобільним додатком, сайтом постачальника без реєстрації або сторінкою YASNO у Facebook.

Але ще значна частина костянтинівців, які віддають перевагу для цієї мети телефонному зв'язку. Отже, передати показання лічильника можна протягом дня через Контакт-центр YASNO: 067-652-60-00, 095-652-60-00 та 093-652-60-00.

Постачальники електроенергії просять повідомляти дані щомісяця  мешканців Донецької області, які тимчасово виїхали з її території, щоб уникнути неточностей у платіжках.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ