Околиці Костянтинівки під обстрілом | ZI.ua
Акция закончилась

По Мирнограду вдарили чотири ракети: Зведення по області

23 березня 2024, 11:33 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Торецьк, Мирноград, Лиман 1944
Поділитися:
По Мирнограду вдарили чотири ракети: Зведення по області

Оперативна ситуація по області станом на ранок 23 березня.

Покровський район. В Очеретиному 1 людина загинула і 1 поранена. У Гострому Курахівської громади пошкоджено двоповерхівку. 

По Мирнограду росіяни випустили 4 ракети — поранили людину, пошкодили 11 багатоповерхівок, приватний будинок, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт.

Краматорський район. Лиманська громада зазнала численних обстрілів: у Лимані пошкоджено будинок, у Торському пошкоджено 3 будинки, у Тернах 1 будинок зруйновано і 10 пошкоджено, у Ямполівці 5 будинків зруйновано і 1 пошкоджено. У Катеринівці Іллінівської громади пошкоджено 3 об'єкти.

У Костянтинівській громаді під ворожими обстрілами перебували околиці Ол.Шультиного, Предтечиного, Ступочок, Маркового, Неліпівки, Диліївки, Іванопілля. Інформації щодо руйнувань та постраждалих не надходило.

Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено багатоповерхівку і крамницю. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і промислова будівля. У Сіверську пошкоджено будинок.

Всього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1164 особи, у тому числі 158 дітей.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ