Є загиблі та поранені: Півтори тисячі обстрілів за добу зазнала Донеччина | ZI.ua
Акция закончилась

Півтори тисячі обстрілів за добу зазнала Донеччина – є загиблі та поранені

31 березня 2024, 10:36 | Кримінал 1572
Поділитися:
Півтори тисячі обстрілів за добу зазнала Донеччина – є загиблі та поранені

Протягом минулої доби Донеччина витримала 1 501 обстріл. Ворог атакував 14 населених пунктів: міста Гірник, Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Новогродівка, Селидове, Українськ, Часів Яр, селища Желанне, Курахівка, Очеретине, села Богоявленка, Ізмайлівка, Миколаївка.

В результаті атак пошкоджено 46 цивільних об’єктів: 27 житлових будинків, гуртожиток, підприємство, господарські споруди, гаражі, транспорт, електромережі.

Красногорівку окупанти обстріляли з артилерії – вбили чоловіка та жінку, ще одна жінка зазнала травм. Два приватних будинки пошкоджено. У Кураховому російські війська поранили трьох мирних жителів. Ще один поранений – у Костянтинівці, де під ворожив вогнем опинився приватний сектор. Пошкоджено 6 осель.

Дві ракети «С-300» Росія спрямувала на Селидове, руйнувань зазнали 15 приватних будинків. В селі Миколаївка обстрілом із ЗРК «С-300» пошкоджено три домівки, два трактори, комбайн, вантажівка. Внаслідок артилерійського удару в Українську постраждали два багатоквартирних будинки та 6 гаражів.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 31 березня доповіли в Донецькій ОВА.

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади пошкоджено сільгосппідприємство.

Покровський район. У Красногорівці 2 людини загинули і 1 поранена. У Кураховому поранено 3 людини; також у громаді пошкоджено 5 приватних будинків у Гірнику, 4 у Курахівці і 1 в Ізмайлівці. У Миколаївці Новогродівської громади пошкоджено 3 будинки.

Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 6 приватних будинків: 5 у Тернах і 1 в Іванівці. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 3 приватні будинки.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки, багатоповерхівка і промислова будівля. У Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок.

Всього за добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 584 людини, у тому числі 33 дитини.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ