Через обстріл Донеччини загинули минулої доби підліток і четверо дорослих | ZI.ua
Акция закончилась

Підліток і четверо дорослих загинули минулої доби через обстріл Донеччини

7 квітня 2024, 11:01 | Кримінал 1509
Поділитися:
Підліток і четверо дорослих загинули минулої доби через обстріл Донеччини

За добу російські війська вбили на Донеччині 5 мирних жителів, серед них дитина. Ще троє людей отримали поранення. Атак зазнали 10 населених пунктів: міста Красногорівка, Сіверськ, Слов’янськ, Торецьк, селища Курахівка, Очеретине, села Андріївка, Предтечине, Сокіл. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Окупанти з артилерії вдарили по Курахівці. Загинуло 4 людей, серед них – дитина 2007 року народження. Ще одна цивільна особа отримала поранення. Пошкоджені 6 приватних будинків та господарська споруда.

Внаслідок артилерійського обстрілу маємо загиблу людину та поранену в Красногорівці. Ще одна поранена цивільна особа – в Андріївці. По Слов’янську Росія вдарила двома керованими авіаційними бомбами «УМПБ Д-30 СМ». Зруйновано оздоровчий та дошкільний навчальний заклади.

Костянтинівку загарбники атакували з артилерії. Пошкоджено 3 будинки, автомобілі, газопровід. По Очеретиному ворог завдав авіаудару, руйнувань зазнали 3 оселі.

Про оперативну ситуацію по області станом на ранок 7 квітня також доповіли в Донецькій ОВА.

Покровський район. У Кераміку Очеретинської громади пошкоджено адмінбудівлю. У Красногорівці 1 людина загинула і 1 поранена. У Курахівці 4 людини загинули і 1 поранена, обстріляні Курахове і Дачне.

Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Терни, Торське і Ямполівка. У Костянтинівці пошкоджено 3 приватні будинки.

Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено будинок, у Сіверську — 3 будинки і 2 нежитлові споруди. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Федорівка.

Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 383 людини, у тому числі 10 дітей.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ