У Соледаре жорстоко вбили сім'ю заради грошей | ZI.ua
Акция закончилась

Підірвали гранату, а потім добили ножем: У Соледарі сталося подвійне вбивство

30 листопада 2022, 20:10 | Кримінал 4683
Поділитися:
Підірвали гранату, а потім добили ножем: У Соледарі сталося подвійне вбивство
Скриншот из видео полиции

Троє зловмисників силою змусили чоловіка і жінку віддати їм гроші, а потім загнали в підвал і підірвали гранатою. Після вибуху парі вдалося вижити, проте вбивці завдали їм смертельні ножові поранення. На викраденому у постраждалих авто нападники намагалися сховатися, але поліція їх затримала. Про жорстоке подвійне вбивство на Донеччині повідомила прес-служба поліції.

Встановлено, що 29-річний мешканець Соледара з метою заволодіння грошима вирішив вбити місцеву родину. До реалізації злочинного плану він залучив двох знайомих. Прибувши до будинку подружньої пари, зловмисники побили чоловіка та дружину й під погрозою зброї змусили віддати 70 тисяч гривень. Але залишати потерпілих у живих не планувалося. Аби позбутися свідків, нападники спустили подружжя до підвалу та кинули туди гранату. А коли зрозуміли, що жертви ще живі, один із фігурантів узяв у літній кухні ніж, спустився та завдав поранень у шию.

Після цього нападники викрали у вбитих машину «Нива» та близько 100 літрів бензину й втекли. Один із фігурантів, отримавши свою «частку», залишився у Соледарі, а двоє інших, розуміючи, що їх можуть викрити, вирішили сховатися у Дніпрі. Проте дістатися пункту призначення не встигли – поліцейські затримали їх у Покровську.

Наразі всі фігуранти затримані.

Оновлено

За клопотанням Бахмутської окружної прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом мешканцям м. Соледару, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні умисного вбивства двох осіб, розбійному нападі та незаконному заволодінні транспортним засобом.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ