Ситуація на Донеччині: Під Краматорськом БпЛА потрапив у житловий будинок | ZI.ua
Акция закончилась

Під Краматорськом БпЛА потрапив у житловий будинок – ситуація на Донеччині

29 квітня 2023, 11:11 | Кримінал | Краматорськ, Торецьк 2889
Поділитися:
Під Краматорськом БпЛА потрапив у житловий будинок – ситуація на Донеччині

Як повідомив керівник Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко, внаслідок нічного обстрілу Краматорська поранено жінку та дитину, яких з опіками доставлено до лікарні. Стан важкий. Пошкоджено 3 приватні будинки, один з яких зруйновано вщент.

За інформацією Нацполіції у Донецькій області, протягом минулої доби окупаційні війська понад 30 разів атакували цивільне населення. Ворог гатив з авіації, ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», артилерії.

Сьогодні о 4:50 окупанти атакували безпілотниками Малотаранівку Краматорського району, пошкодили 8 приватних будинків і гараж. Поранено двох людей,  серед них – дитина.

Армія РФ накрила вогнем  12 населених пунктів: міста Авдіївка, Бахмут, Залізне, Костянтинівка, Курахове, Торецьк, Часів Яр, смт Гостре, Нью-Йорк і Очеретине, села Новокалинове, Хромове.

Знищено та пошкоджено 65 цивільних об’єктів –  47 житлових будинків, аптеку, школу, кафе, ринок, магазини, приміщення заводу, водогін, тепломережу, цивільні авто.

З «Градів» росіяни обстріляли Торецьк, вбили людину, є поранені. Пошкоджено 16 приватних будинків, соціальна та критична інфраструктура.

Внаслідок ворожих атак маємо поранених в Бахмуті,  Очеретиному та Часовому Яру.

Про оперативну ситуацію по Донецькій області станом на ранок 29 квітня розповів також керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Зранку росіяни обстріляли Малотаранівку Краматорської громади. Поранено 2 людини, у тому числі дитина дістала тяжкі опіки — її доставили до лікарні.

На Донецькому напрямку 15 разів під обстріли з різної зброї потрапляла Авдіївка – місто продовжують рівняти з землею. Цього разу постраждали житловий сектор, промзона, АКХЗ, автобаза і територія кемпінгу. Інформація про поранених та загиблих не надходила.

У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гострому, обстрілів зазнали також околиці Курахового та Острівського. По Мар’їнці росіяни неодноразово стріляли з артилерії.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 2 поранено у Торецьку – пошкоджено 16 будинків, 3 інфраструктурні об’єкти і 2 адмінбудівлі. Під вогнем Часів Яр – поранено 2 людини, пошкоджено приватний будинок і 2 будівлі підприємства.

На Лисичанському напрямку зруйновано 2 будинки у Лиманській громаді: у Торському і Зарічному. Вночі ворог обстріляв Святогірськ – без жертв.














Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі