На Донеччині 5 загиблих, 8 поранених: обстріли за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Окупанти вдарили по багатоповерхівці у Костянтинівці КАБом: Зведення по області

26 квітня 2024, 10:10 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Покровськ 2475
Поділитися:
Окупанти вдарили по багатоповерхівці у Костянтинівці КАБом: Зведення по області

За добу на Донеччині загинуло п'ятеро людей, ще вісім отримали поранення. Поліція зафіксувала 1800 ворожих обстрілів за останню добу.

По багатоквартирному будинку в Костянтинівці армія рф вдарила керованою авіабомбою «КАБ-250». У поліції повідомили, що бомба не розірвалася, її буде знешкоджено.

Загалом під вогнем за останню добу перебували 9 населених пунктів: міста Гірник, Костянтинівка, Красногорівка, селища Гостре, Курахівка, Очеретине, Удачне, села Карлівка, Острівське.

Удачне росія атакувала ракетою із ОТРК «Іскандер-М» - вбила трьох цивільних осіб. Четверо мирних жителів були поранені. Пошкоджено контактну мережу.

Внаслідок артилерійських обстрілів загинула людина в Очеретиному, ще одна – в Курахівці. Пошкоджені приватні оселі.

У Красногорівці травмовано трьох мешканців, два приватних будинки зазнали руйнувань.

Одна людина поранена в Гірнику, пошкоджено три будинки.

У прокуратурі Донецької області вчора повідомлялося, що 25 квітня з самого ранку окупаційні війська завдавали численних ударів по населених пунктах Покровського району. 

"25 квітня 2024 року з самого ранку окупаційні війська завдають чисельні атаки по населеним пунктам Покровського району. У м. Гірник та м. Красногорівка зазнали поранень четверо чоловіків.

Також під приціл армії рф потрапило смт Удачне. За попередніми даними, ворог атакував його ракетою «Іскандер-М». Множинні осколкові поранення різного ступеня тяжкості дістали 4 цивільних віком від 28 до 42 років. Ще двоє чоловіків отримали поранення несумісні з життям.  

Крім того, в смт Курахівка, с. Новоолександрівка й смт Очеретино від обстрілів загинули троє 56, 67 й 69-річних місцевих жителів", - повідомили у прокуратурі.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ