Донеччина під обстрілами: за добу семеро поранених | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріли Краматорського, Покровського та Бахмутського районів: за добу семеро поранених

24 квітня 2024, 11:13 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград 1227
Поділитися:
Обстріли Краматорського, Покровського та Бахмутського районів: за добу семеро поранених
Фото: Полиция Донецкой области

Семеро людей отримали поранення на Донеччині в результаті російських атак: п'ять у Костянтинівці, один у Нью-Йорку, один у Красногорівці. Поліцейські зафіксували 1865 ворожих обстрілів за добу. 

Протягом 23 квітня під ударом перебували 8 населених пунктів: міста Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Селидове, селища Гостре, Нью-Йорк, села Андріївка, Острівське. Пошкоджено 27 цивільних об’єктів – 21 житловий будинок, гараж, автомобілі, лінії електропередач.

Три керовані авіабомби «УМПБ Д-30 СМ» росія скинула на Селидове. Руйнувань зазнали 14 приватних осель, гараж, автомобіль, ЛЕП. 

По Костянтинівці окупанти вдарили авіабомбою «УМПБ Д-30 СМ» - поранили 5 мирних жителів, пошкодили 4 приватних будинки, два автомобілі, електромережі. 

Внаслідок артилерійських обстрілів є поранений у Красногорівці, пошкоджено приватний будинок. 

З «Ураганів» ворог накрив Нью-Йорк – травмовано людину, пошкоджено оселю. 

Крім того, в ніч на 24 квітня російські війська атакували Покровськ чотирма ракетами – тип озброєння встановлюється. Пошкоджено об’єкт соціальної інфраструктури. Інформації про постраждалих не надходило.



Зведення по області станом на ранок 24 квітня публікує і ДонОВА.

Покровський район. У Красногорівці поранено людину. У Курахівській громаді пошкоджено будинок в Остром, обстріляно Курахове та Островське. У Гродівській громаді під вогнем Новоолександрівка. У Новогродівській громаді пошкоджено будинок у Галицинівці. У Покровську пошкоджено адмінбудівлю. 

Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 5 приватних будинків у Ямполі, адмінбудівлю у Зарічному. У Костянтинівці поранено 5 людей, пошкоджено 4 будинки, 2 автомобілі та інфраструктурний об'єкт. 

Бахмутський район. У Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 7 приватних будинків, багатоповерхівку та 2 нежитлові приміщення.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ