Обстріли Донецької області за останню добу. звіт поліції | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріли Донецької області за останню добу. Звіт поліції

30 грудня 2022, 13:08 | Офіційно | Костянтинівка 2526
Поділитися:
Обстріли Донецької області за останню добу. Звіт поліції

Армія РФ використовувала для ударів авіацію, «ЗРК С-300», «Гради», артилерію. Знищені і пошкоджені цивільні об'єкти – житловий будинок, школа-інтернат, кінотеатр, гуртожиток/, ліцей, автомобілі. 

На Волноваському напрямку під артилерійським вогнем знову опинився Вугледар, а серед ночі 2 ракетних ударів зазнав Багатир Великоновосілківської громади — пошкоджено вікна, двері та фасад храму, зруйновано підсобні приміщення кав'ярні. Без жертв. 

На Донецькому напрямку гучно було у Курахівській громаді — у Гострому пошкоджено лінії електропередач, а зранку відбувся обстріл Дальнього. Поодинокі прильоти були у Мар'їнці та Авдіївці. 

На Горлівському напрямку росіяни завдали 4 ракетні удари по Костянтинівці — ніхто не постраждав, але пошкоджень різного ступеню зазнали інтернат, кінотеатр і гуртожиток. Періодичні обстріли зафіксовано на околицях Часовоярської та Соледарської громад. 

На Лисичанському напрямку під обстріли потрапила Серебрянка Сіверської громади, а також Торське та Зарічне Лиманської громади — без постраждалих.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі