NRC повідомила про старт прийому заявок на отримання грошової допомоги | ZI.ua
Акция закончилась

Норвезька рада у справах біженців приймає заявки на грошову допомогу

9 лютого 2024, 13:02 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Маріуполь, Покровськ, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ 7920
Поділитися:
Норвезька рада у справах біженців приймає заявки на грошову допомогу

Українці можуть отримати виплати від Норвезької ради у справах біженців України (NRC). З сьогоднішнього дня відкрито прийом заявок на отримання багатоцільової грошової допомоги. 

Подати заявку можна з 9 до 18 лютого. Заповнити форму і ознайомитись із критеріями можна на сайті https://needaid-ru.nrc.no/ru.

Критерії для надання грошової допомоги:

  • люди, що проживають поблизу лінії фронту;
  • постраждалі від недавніх подій;
  • які проживають на непідконтрольній території;
  • переміщені особи, які змушені залишити свій будинок.
"Якщо ви отримували грошову допомогу від NRC або іншої організації, ви можете бути позбавлені пріоритету допомоги залежно від поточних обставин", - йдеться на сайті ради.

У попередніх раундах видачі допомоги організація допомогла понад 124 тисячам осіб.

Допомога призначена для найбільш уразливого населення, яке постраждало від воєнних дій на всій території України. NRC є гуманітарною організацією, яка прагне допомогти особам, які зіткнулися з труднощами.

Крім того, в Україні виявлено декілька схем шахрайства. У деяких випадках шахраї намагаються виглядати як NRC та вимагати особисті дані. Часто шахраї проситимуть номер банківської картки. NRC ніколи не вимагатиме номер банківської картки, PIN-код або CVV-код. Якщо ви отримаєте електронного листа, SMS або повідомлення в соціальних мережах, який виглядає підозріло, не відповідайте на них. Ви можете перевірити, чи є цей канал зв'язку офіційним, звернувшись на безкоштовну гарячу лінію NRC за номером 0800302007.

Через великий наплив людей сайт видає таку помилку:


Рекомендуємо стежити за оновленнями у  групі NRC та періодично пробувати подати заявку, оновлюючи  сторінку.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ