Борці з Донеччини феноменально виступили на Кубку України | ZI.ua
Акция закончилась

На Кубку України феноменально виступили борці з Донеччини

21 грудня 2023, 09:08 | Спорт | Маріуполь, Бахмут 1485
Поділитися:
На Кубку України феноменально виступили борці з Донеччини
Світлини – Асоціація спортивної боротьби України

З 14 по 17 грудня в місті Біла Церква відбувся Кубок України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок. За інформацією Управління фізичної культури та спорту ДонОДА, Донецьку область на Кубку України представили 14 спортсменів, з яких 5 відзначилися нагородами. У активі регіону – 2 «золота», 1 «срібло» та 2 «бронзи».

Змагання пройшли на найвищому рівні та стали яскравим завершенням 2023 року для борцівської спільноти. Це був один із етапів відбору на чемпіонат Європи та ліцензійний турнір до Олімпійських ігор-2024.

Неймовірно виступила на дорослому національному рівні Марія Єфремова – вихованка Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, спортсменка Школи вищої спортивної майстерності регіону. 17-річна борчиня з Бахмута у ваговій категорії 53 кг впевнено перемогла всіх старших та більш титулованих суперниць, представниць Київської, Львівської, Житомирської областей і міста Київ, при цьому не віддавши їм жодного залікового балу!

Визнаний лідер у ваговій категорії 125 кг серед чоловіків Олександр Хоцянівський вкотре підтвердив, що залишається першим номером у збірній України. Борець ШВСМ Донеччини, який представляє місто Маріуполь, почергово здолав спортсменів із Київської, Чернівецької, Сумської та Дніпропетровської областей.

Срібною призеркою в категорії 68 кг стала досвідчена спортсменка ШВСМ Донецької області Аліна Бережна, представниця міста Бахмут. Вона була сильнішою за суперниць із Київщини та Львівщини, але поступилася переможниці з Херсонщини.

Бронзовими медалями скарбничку Донеччини поповнили:

- у категорії 57 кг – Лоліта Волошина зі Слов’янська, борчиня ШВСМ, спортсменка-інструкторка Донецької обласної штатної команди резервного спорту;

- у категорії 65 кг – Олександр Євсєєнко, спортсмен ШВСМ Донецької області, представник Бахмута.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ