З-під завалів у Торецьку рятувальники та медики врятували хлопчика | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники та медики врятували хлопчика з-під завалів у Торецьку

24 травня 2023, 14:59 | Надзвичайні події | Торецьк 1353
Поділитися:
Рятувальники та медики врятували хлопчика з-під завалів у Торецьку

Внаслідок влучання ворожої ракети по житловій забудові в Торецьку травмовано маленького хлопчика. Про це передала прес-служба Донецької ОВА.

23 травня внаслідок влучання ворожої ракети по житловій забудові в м. Торецьк травмовано 2-річного хлопчика, повідомляє Офіс Генерального прокурора.

«Дві керовані авіабомби ФАБ-250 росіяни спрямували на Торецьк. Поранено 5 цивільних осіб, серед них – дитина», – зазначають у відділі комунікації поліції Донецької області.

Як наголошується у повідомленні Головного управління ДСНС України у Донецькій області, ризикуючи власним життям, рятувальники 22 державного пожежно-рятувального загону під безперервну канонаду ворожих снарядів на автомобілі швидкої медичної допомоги виїхали на місце обстрілу у Торецьку.

По прибуттю на місце події рятувальники надали домедичну допомогу трьом постраждалим особам (дитині 2020 р.н., чоловікові 1980 р.н. та жінці 1986 р.н.) та транспортували їх до лікувального закладу.

Станом на ранок 24 травня 2023 року більше ніж 1 465 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів 482 дитини загинули та понад 983 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Ці цифри не остаточні. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях. Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 461.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі