Костянтинівка, Торецьк, Українськ: Рятувальники розповіли про пожежі | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівка, Торецьк, Українськ: Рятувальники розповіли про пожежі

19 травня 2023, 11:01 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Торецьк 2205
Поділитися:
Костянтинівка, Торецьк, Українськ: Рятувальники розповіли про пожежі

За минулу добу рятувальники Донецької області ліквідували сім пожеж на території області, п'ять з яких виникли в результаті ворожих обстрілів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Вчора зранку внаслідок ворожого обстрілу міста Костянтинівка виникла пожежа в будівлі одного з підприємств міста. Рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону, які працювали на місці події, ліквідували займання дерев’яного перекриття будівлі на площі 20 м кв. Від Головного управління залучалося 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Того ж дня під обстріл потрапило місто Українськ Покровського району. Ворожа ракета потрапила в приватний житловий будинок, через що виникла пожежа. Вогнеборці Селидівського гарнізону прибули на місце події та ліквідували займання покрівлі будинку на площі 96 м кв. Від Головного управління залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Сьогодні опівночі безжалісний ворог знов обстріляв житловий квартал у місті Торецьк. Снаряд потрапив в 6-поверховий житловий будинок, внаслідок чого виникла пожежа. На місці події працювали вогнеборці 22 державного пожежно-рятувального загону, які ліквідували пожежу двох квартир та балкону на площі 36 кв. м. Від Головного управління залучалося 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі