Борці додали два «золота» у скарбничку Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

Два «золота» додали у скарбничку Донеччини борці

20 березня 2024, 18:25 | Спорт 1122
Поділитися:
Два «золота» додали у скарбничку Донеччини борці

Борці Донеччини греко-римського стилю здобули два «золота» чемпіонату України U23, повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту ДонОДА.

Згідно з інформацією, 15-17 березня в місті Дніпро відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів до 23 років, що зібрав понад 140 учасників із різних регіонів держави.

Від Донецької області на змаганнях виступили 6 спортсменів. Золотими нагородами відзначилися два представники Школи вищої спортивної майстерності регіону та міста Краматорськ.

Звання чемпіона України U23 у ваговій категорії 72 кг виборов Владислав Євтушенко. Вихованець тренерів Олега Євтушенка та Сергія Васильченка переміг двох суперників з Харківщини, а також спортсменів Києва та Одещини.

У ваговій категорії 97 кг тріумфував Владислав Луб, вихованець тренерів Олега Євтушенка та Анатолія Кійка. Він виявився сильнішим за борців з Харківщини, Черкащини та Києва.

Національна першість у Дніпрі пройшла на високому організаційному рівні та стала відбірковою до чемпіонату Європи U-23, що в травні прийме Баку (Азербайджан).







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ