Оперативна ситуація по області на ранок 25 березня | ZI.ua
Акция закончилась

Декілька округів Костянтинівської громади знову потрапили під обстріли

25 березня 2024, 10:44 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Торецьк, Слов'янськ, Лиман 1803
Поділитися:
Декілька округів Костянтинівської громади знову потрапили під обстріли

Оперативна ситуація по області на ранок 25 березня від ДонОВА. 

Покровський район. У Мар'їнській громаді 3 людини поранені у Красногорівці, обстріляні Зоряне і Максимільянівка. У Курахівці пошкоджено 7 будинків.

Краматорський район. У Лиманській громаді в Іванівці 5 будинків зруйновано і 1 пошкоджено, в Тернах — 11 зруйновано і 1 пошкоджено, в Ямполівці — 4 зруйновано і 5 пошкоджено. У Костянтинівській громаді під вогнем Миколаївка та Диліївка.

У Костянтинівській адміністрації додали, що за останню добу під ворожими обстрілами знаходилися Миколаївський старостинський округ (житлова забудова, раніше зруйновані будинки), Диліївка (житлова забудова, нових руйнувань немає), Біла Гора, Ол.Шультине, Предтечине, Ступочки, Неліпівка, (поля, городи та лісосмуги). Інформації щодо постраждалих не надходило.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 багатоповерхівки і 2 приватні будинки. У Торецькій громаді пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Сіверську пошкоджено будинок.

Також повідомляється, що за добу з лінії фронту евакуйовано 1038 осіб, у тому числі 155 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ