Що подарувати своїм коханим до 8 березня, вирішують чоловіки у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

Чоловіки у Костянтинівці обирають подарунки до 8 березня своїм коханим

6 березня 2024, 14:02 | Світ та людина, Дозвілля | Костянтинівка 5700
Поділитися:
Чоловіки у Костянтинівці обирають подарунки до 8 березня своїм коханим
Фото - автора

Незважаючи на те, що в період війни 8 березня не є вихідним днем, жінки чекають на нього з нетерпінням. І хоча в прифронтовому місті настрій далеко не святковий, кожна чекає на подарунок від чоловіка, сина, батька чи кохану людину.



Вибір подарунків на ринках дуже великий: квіткові букети, парфуми, солодощі, креми загалом різні набори в красивих упаковках.

Ціни теж різні, недорого (150-180 грн) продавали живі квіти в горщиках, за 200-250 грн можна купити красиву ляльку для дочки або онуки. Ну а вартість подарункових наборів починається від 400 грн.



І хоча на центральному ринку сьогодні було багато чоловіків, доки купують подарунки одиниці. Продавці сподіваються, що попит на них підвищиться завтра та післязавтра.



Що ж думають дарувати чоловіки, дізнавалася журналіст ZI. Третя частина опитаних відповіла, що обов'язково подарують своїм дружинам, мамам, дочкам чи коханим квіти. Декілька людей сказали, що їхні дружини віддають перевагу коштам, хтось даруватиме косметику, хтось – солодощі або парфумерні набори.



Продавець квітів Юрій сказав, що багато років готує цього дня своїй дружині святкову вечерю, а Михайло щороку дарує своїй коханій до 8 березня новий халат. Продавець одягу за багато років вивчила смак його дружини і завжди підбирає потрібне забарвлення та розмір, так що подарунок виходить із сюрпризом.

І лише двоє з опитаних (близько 30 осіб) відповіли, що з вибором подарунка наразі не визначились.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ