Платники податків Донеччини перерахували до зведеного бюджету понад 1,2 млрд грн | ZI.ua
Акция закончилась

Бізнес Донбасу направив понад 400 млн. грн. на відновлення Донецької області

14 лютого 2024, 14:01 | Бізнес | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 3954
Поділитися:
Бізнес Донбасу направив понад 400 млн. грн. на відновлення Донецької області
Фото из открытых источников

За перший місяць цього року платники податків Донецької області до зведеного бюджету країни перерахували 1 млрд 203,7 млн грн. Це більше за показники попереднього року на 31,1 млн грн.

Значну суму становить у січні податок на доходи фізичних осіб - 877 млн грн. ПДФО є основним джерелом наповнення місцевого бюджету та значним – державного.

У структурі надходжень зведеного бюджету він займає лідируючу позицію – більше половини загальної суми всіх податків і зборів. Сплачується цей податок із розрахунку 18% від заробітної плати.

Основну частку цього року, а це понад 65% загального збору зведеного бюджету, або 787,5 млн. грн., займають надходження до Державного бюджету України.

А до місцевих бюджетів з початку 2024 року бізнес Донбасу направив 416,2 млн. грн. Ці кошти будуть спрямовані на вирішення проблем та відновлення Донецького регіону.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ