Біля стели у Донецькій області майорять прапори бригад військових | ZI.ua
Акция закончилась

Біля стели на в'їзді в Донецьку область встановили спеціальні прапори

29 березня 2024, 17:05 | Ініціатива 2136
Поділитися:
Біля стели на в'їзді в Донецьку область встановили спеціальні прапори

Біля стели на в'їзді в Донеччину майорять прапори. На них – особливі слова, кольори та знаки. Прапори тих бригад, батальйонів та підрозділів Сил оборони, які героїчно захищають Донеччину від окупантів.

Більшість військових, волонтерів, медиків, капеланів, які їдуть до району бойових дій чи їдуть звідти після виконання завдань, охоче тут фотографуються. Тому бійці одного із підрозділів вирішили відновити фундамент біля стели, очистити це місце від сміття. Також вони приварили та пофарбували металеві жердини для прапорів. Про це повідомила служба зв'язків із громадськістю 9 армійського корпусу.

"Сьогодні Донецька область знаходиться у центрі військового протистояння між українцями та російськими окупантами. Кровопролитні бої зі її територію тут йдуть кожен день. Тому стела при вʼїзді до Донецької області залишається бути тим знаковим місцем, яка символізує непоборність духу українських оборонців на Сході країни що найкраще передає, яка жорстока війна у нас триває", - йдеться у повідомленні.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ