Покровський район страждає від обстрілів: зведення за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Авіабомби, ракети, РСЗВ: Найбільше від ударів страждає Покровський район

23 квітня 2024, 10:36 | Офіційно | Краматорськ, Покровськ, Бахмут, Торецьк, Слов'янськ 540
Поділитися:
Авіабомби, ракети, РСЗВ: Найбільше від ударів страждає Покровський район

Найбільше від ударів окупантів страждає Покровський район. За добу від обстрілів там загинуло двоє людей, ще одна людина отримала поранення, повідомили в поліції.

За 22 квітня ворог накрив вогнем 8 населених пунктів (це все Покровський район): міста Красногорівка, Новогродівка, Селидове, Українськ, селища Гостре та Курахівка, села Галицинівка, Новоолександрівка. 

Пошкоджено 27 цивільних об'єктів – 11 житлових будинків, промислові об'єкти, навчальний заклад. 

Українськ за добу обстріляли тричі: по ньому вдарили авіабомбою «УМПБ – Д30СМ», ракетою «С-300» та РСЗВ «Ураган». Пошкоджено три багатоквартирні будинки та підприємство. 

Внаслідок артилерійських обстрілів у Красногорівці загинула жінка, пошкоджено будинок. 

Ще один загиблий у Новоолександрівці

По Селидовому окупанти вдарили із ЗРК «С-300» - поранили мирного жителя, пошкодили 4 багатоквартирні будинки та навчальний заклад. 

Крім того, сьогодні, 23 квітня, близько 4:20 окупанти скинули на Селидове авіабомби «УМПБ Д-30 СМ». Руйнуваннь зазнали щонайменше 11 приватних будинків, гараж та автомобіль. Інформація про постраждалих не надходила.

В ДонОВА додали інформацію про обстріли в інших районах області.

Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 4 будинки в Ямполі, обстріляно Ямполівку та Терни. Під вогнем околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджено 11 приватних будинків, 3 багатоповерхівки та 2 нежитлові будівлі. У Сіверську пошкоджено будинок.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ