Від обстрілів на Донеччині постраждали 10 населених пунктів | ZI.ua
Акция закончилась

10 населених пунктів постраждали від обстрілів на Донеччині

24 березня 2024, 10:29 | Надзвичайні події 978
Поділитися:
10 населених пунктів постраждали від обстрілів на Донеччині

Ворог 1 593 рази відкривав вогонь по лінії зіткнення, 14 – по житловому сектору. Під обстрілом перебували 10 населених пунктів: міста Курахове, Мирноград, Слов’янськ, селища Курахівка, Очеретине, Щербинівка, села Галицинівка, Калинове, Карлівка, Уманське. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Пошкоджено 41 цивільний об’єкт: 29 житлових будинків, заклад освіти, котельню, соціальну та критичну інфраструктуру.

На Мирноград Росія спрямувала 4 ракети «С-300» – поранила двох цивільних осіб, пошкодила 18 багатоквартирних будинків, приватну оселю, котельню, адмінбудівлю, навчальний заклад, комунікації. З артилерії окупанти обстріляли Курахівку – травмовано двох людей, руйнувань зазнали 4 приватних будинки. Авіаударом по Очеретиному пошкоджено багатоквартирний будинок і цивільне авто.

Крім того, поліція зафіксувала наслідки удару по Олексієво-Дружківці, який стався в ніч на 23 березня. Російські війська застосували керовану авіабомбу УПМБ Д30-СМ – пошкодили 13 приватних осель.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 24 березня доповіли в донецькій ОВА.

Покровський район. У Курахівці поранено 2 людини, пошкоджено 11 будинків; у Кураховому пошкоджено 6 будинків. 2 людини поранені у Мирнограді. В Іванівці Гродівської громади 1 будинок зруйновано повністю, 2 — частково, 5 — пошкоджені.

Краматорський район. Лиманська громада зазнала численних обстрілів — повністю зруйновано 11 будинків: 6 в Іванівці, 3 в Тернах, по 1 в Лимані і Ямполівці; пошкоджено 15 будинків: по 5 у Тернах і Ямполівці, 3 в Лимані, по 1 у Зарічному та Іванівці. Під вогнем околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено крамницю, у Щербинівці — інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків, у Сіверську — 1.

Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1 085 осіб, у тому числі 118 дітей.










Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ