Як обрати смм курси у 2024 році | ZI.ua
Акция закончилась

Як обрати смм курси серед сотень шкіл і не помилитися?

24 апреля 2024, 10:59

Сьогодні з’являється все більше онлайн-курсів та платформ, де можна освоїти digital-професії. А це означає, що обрати саме те smm-навчання, яке допоможе досягнути бажаних цілей, — ще те завдання із зірочкою.

Тож ділимось покроковою інструкцією, яка допоможе обрати саме той курс та визначити, чи буде для вас корисне це навчання.

Крок 1. Визначте свій рівень та цілі

Якщо ви тільки розпочинаєте свій шлях у digital-сфері, то ознайомтесь з усіма професіями у цій галузі. Бо SMM — це не лише про сммників, а й рилз- та сторизмейкерів, копірайтерів, дизайнерів, таргетологів та інших.

Цей крок потрібний для того, щоб сфокусувати на обраній галузі та вже у ній розвивати свою експертність.

На цьому моментів можна обрати комплексне навчання про smm, на якому розкривають особливості кожної digital-професії. Це допоможе сфокусуватись та обрати саме свою сферу. Або навчатись самотужки за допомогою відео, статей та інформації в інтернеті.

А якщо вже маєте досвід і знаєте, що хочете прокачувати свою експертність в stories чи reels? То обирайте курс, де розкриватимуть особливості саме цього інструменту. Бо на початку важливо зрозуміти основи SMM, а вже потім можна відштовхуватись від цього та нішуватись.

Крок 2. Промоніторте навчальні платформи

Це потрібно для того, щоб обрати перелік курсів та порівняти їхні навчальні програми. Десь можуть акцентувати на одному SMM-інструменті, десь на іншому. Але коли ви знаєте, які перед собою поставили цілі, то зможете визначити трійку кращих, над якими будете роздумувати далі.

До прикладу, перед навчанням, деякі платформи дають урок-ознайомлення або, як робить освітня digital-платформа Kukurudza, спеціальний екскурс, на якому розповідають про курс smm, який вас цікавить. Це дасть можливість подивитися на кабінет студента зсередини, оцінити кількість матеріалів, а також поставити питання менеджеру з відділу турботи, який розкаже детальніше про навчання.

Крок 3. Подивіться умови та програми курсів

На цьому етапі потрібно промоніторити такі пункти:

●        програму і теми уроків,

●        формат навчання,

●        тривалість курсу,

●        умови для студентів,

●        гарантії, які дає сама платформа,

●        безпеку оплати,

●        доступ до матеріалів після закінчення курсу. 

Коли зрозумієте плюси та мінуси кожного навчання — це допоможе визначити, який курс дасть більше користі.

Крок 4. Відгуки студентів

Якщо ви обиратимете між 2-3 варіантами, то саме відгуки теперішніх студентів або випускників вкажуть на те, чи справді навчання було для них корисне. А також зможете дізнатись їхні враження про викладачів, методи викладання та оцінку самого курсу.

Висновок

Тож освітніх digital-платформ сьогодні є справді чимало. І стає ще важче обрати саме те навчання, яке допоможе розвиватись в обраній сфері та отримати нові знання й навички. Але методика, програма, підхід та умови навчання кожної школи відрізняються.

Тому перед тим, як купувати курс, потрібно ретельно проаналізувати варіанти та зрозуміти, які цілі ви ставите перед собою. Бо тільки після цього зможете обрати саме те, навчання, яке допоможе покращити вашу експертність, отримати нові знання та прокачати навички.


*на правах реклами

 

 

Другие записи автора