Житель Бахмута закликав до війни проти України в соцмережах | ZI.ua
Акция закончилась

Мешканець Бахмута закликав до війни проти України в соцмережах

30 листопада 2022, 10:46 | Кримінал | Бахмут 1968
Поділитися:
Мешканець Бахмута закликав до війни проти України в соцмережах

Житель Бахмута в забороненій соцмережі "Одноклассники" поширював провокаційні матеріали для розхитування обстановки в Донецькій області. Про його затримання повідомила СБУ.

В ході слідчо-оперативних дій в Донецькій області співробітники спецслужби викрили агітатора, який виправдовував злочини російської армії. 

"Зловмисник закликав до агресивної війни проти нашої країни, популяризував угруповання бойовиків ОРДЛО і радів захопленню населених пунктів сходу російськими загарбниками. Агітатор представляв окупантів як визволителів і рятівників від нацизму, прославляючи і схвалюючи їх злочинні дії проти України та українського народу. Деструктивний контент прихильник путіна «репостив» з російських пропагандистських сайтів, груп в соцмережах і сторінок проросійських «друзів». Поширенням провокаційних матеріалів, коментарів, закликів, він намагався розхитувати внутрішньополітичну обстановку в Донецькій області", - повідомили у відомстві.

За місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили комп'ютерну техніку і засоби зв'язку з доказами злочинних дій. 

Повідомляється також, що на наступний день після затримання чоловіка в під'їзд його будинку прилетіла ворожа ракета. В даний час зловмисникові повідомлено про підозру.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ