У Бахмуті залишається 6,5 тисяч жителів: До них звернувся міський голо | ZI.ua
Акция закончилась

У Бахмуті залишається 6,5 тисяч жителів: До них звернувся міський голова

31 січня 2023, 17:55 | Офіційно | Бахмут 1422
Поділитися:
У Бахмуті залишається 6,5 тисяч жителів: До них звернувся міський голова

У зруйнованому Бахмуті ще працюють кілька магазинів, аптека, СТО, волонтери продовжують завозити гуманітарну допомогу.

Начальник відділу прес-служби Бахмутскої міськради Наталія Кисиличина розповіла журналістам Суспільного, що в місті залишається понад 6 тисяч людей.

"Люди залишаються з різних причин. Хтось не може залишити літніх батьків, які не хочуть їхати. Хтось боїться, що не зможе вижити на пенсію на новому місті. Є маломобільні люди, які відмовляються від евакуації. Переважно це все люди похилого віку", — розповіла Наталя Кисиличина. 

Із закликом евакуюватися до людей звернувся міський голова Олексій Рева на своїй сторінці в фейсбук.

"Умовляння не діють... У Бахмуті залишається близько 6,5 тисяч жителів. Місто перебуває під постійними ворожими обстрілами. Ворог не шкодує нікого! Скільки будете ігнорувати небезпеку?! Евакуюйтеся!!! Збережіть найдорожче - життя! Що може бути ціннішим??", - пише він.

Прес-служба міськради Бахмута повідомляє, що в результаті військової агресії російської федерації проти України за станом на 31 січня пошкодження отримали 4229 житлових будинків: 368 багатоквартирних (або 54,6%) і 3861 (або 24,6%) приватних. Дані про пошкодження приблизні, адже встановити точну кількість руйнувань в населених пунктах старостинських округів Бахмутскої громади, які знаходяться в безпосередній близькості до лінії проведення активних бойових дій, поки неможливо.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі