Деякі пенсіонери отримають доплату у травні та червні — хто потрапив до списків | ZI.ua
Акция закончилась

Хто у Костянтинівці отримає доплату до пенсії у травні та червні

8 травня 2024, 12:09 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 5484
Поділитися:
Хто у Костянтинівці отримає доплату до пенсії у травні та червні
Фото из открытых источников

Деяким українським пенсіонерам виплачуватимуть надбавки до пенсій протягом двох місяців — травня та червня. Це передбачено у рамках програми допомоги від ООН, яка діє в Україні з серпня минулого року.

Хто отримає надбавку 

Надбавку до пенсії протягом двох місяців отримуватимуть пенсіонери, які мешкають на території активних чи можливих бойових дій. 

О. точніше, у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Надбавку виплатять і переселенцям, які мешкають у зазначених регіонах.

Обов'язковою умовою її отримання є низькі пенсійні виплати — менше 3 250 грн. Розмір надбавки становитиме різницю між цією сумою та розміром пенсії з усіма доплатами. Так при розмірі пенсії, наприклад, 2 700 грн, у травні та червні доплатять по 550 грн.

Як отримати надбавку до пенсії

Для отримання надбавки до пенсійних виплат нікуди не потрібно звертатися. Надбавки нараховуватимуть на основі даних про пенсіонерів, які є у базі ПФУ.

Певна прийде разом із пенсією — або на банківську картку пенсіонера, або на відділення «Укрпошти».


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ